Hlavní obsah
Článek

Jestli se někomu zdál tento týden v kuchařské show Prostřeno! víceméně poklidný, toho vyvede z omylu dnešní díl. Hostitelkou je totiž těhotná cukrářka Jana Drbohlavcová (29) z jihočeského Kájova, na které čtyři konkurenti nenechají nit suchou. Nevybíravě mluví o jejím primitivismu, špíně a kritizují ji za to, v čem žije. Podívejte na šokující video ze čtvrtečního dílu.

Jana žije s přítelem, jedenáctiletou dcerou, kocourem a čeká další dítě. A zatímco dodnes jí mnozí diváci kvůli dobrosrdečné povaze drželi palce a přáli jí vítězství, po dnešku na ni jistě změní názor. Žije ve stísněném 1+1, jehož vzhled je krajně nevábný. Špinavá koupelna nebo zničené dveře mluví za vše. "Je pro mě nepochopitelný, že do takovýho prostředí si pozve televizi," kroutí hlavou učitelka Ivana, která se diví, v jakých podmínkách může rodina Jany žít.

Největší šoky ale přijdou při podávání menu. To se dnes skládá z předkrmu, kterým je slaný závin, desetiminutové polévky, obrácených řízků s bramborem a labutí z odpalovaného těsta s vanilkovo-šlehačkovým krémem. A zatímco předkrm komentují soutěží zatím jen mírně vlažně, za polévku již Janu vůbec nešetří. "Byla strašná. Byla to polévka pro batolata," kritizovala bývalá servírka Martina mrkvovou polévku. Pak se jí ale udělalo špatně z řízků. A nebyla sama, kdo si myslí, že maso zavánělo. "To maso nebylo úplně košer," řekl seladon Petr. Sladká tečka měla již pozitivnější hodnocení, ale zábava, hádání předmětů po hmatu, konkurenty Jany znechutila. "Zábava byla na úrovni, jakou jsme mohli čekat. Ona za to nemůže, že je inteligenčně někde jinde," rýpla si učitelka, zatímco servírka mluvila o primitivismu.

Dnešní šokující díl Prostřeno! vysílá Prima od osmnácté hodiny, včerejší díl u maminky Evy si můžete pustit na Stream.cz, předchozí díly pak zde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám