Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se tato Američanka chystala na nedělní předávání cen Billboard Music Awards v Las Vegas, udělala to nejpraktičtější, co mohla. Oblékla se do topu připomínajícího podprsenku a dlouhé rozeklané sukně, pod niž se mohl dostat vzduch. Ten den bylo totiž ve městě obklopeném Nevadskou pouští obzvlášť velké horko.

Praktické ale neznamená za každou cenu nejrozumnější. Málokdo totiž tuší, že jde o záměr návrháře a že nejde o podprsenku, která je nejen neforemná, ale nahoře příliš malá a pod ňadry zase až moc velká. Že není křivě ušitá z lajdáctví, že fleky, které ji pokrývají, nejsou od jejího potu smíchaného s make-upem. To pak dojde k nelichotivému úsudku snadno.

Mladá hvězda pop music svůj odvážný model, který nechal vyniknout její kérky, doplnila velkými kruhovými náušnicemi a zcela otevřenými střevíci na podpatku s extrémně vysokým šněrováním. Zároveň se poprvé předvedla s hodně krátkým sestřihem, takže vypadala tak trochu jako postavička z postapokalyptického Mad Maxe.

Halsey vydala své debutové album Badlands v srpnu 2015. Letos získala četné nominace na ceny Billboard za svoji píseň Closer.

Reklama

Další články

Načítám