Hlavní obsah
Článek

Americká popová princezna Ariana Grande (23) prožila v pondělí jeden z nejhorších večerů svého života. Na jejím koncertě v Manchesteru spáchal sebevražedný atentátník teroristický útok, po kterém zemřelo dvaadvacet lidí včetně dětí.

K útoku došlo až poté, co zpěvačka dozpívala poslední píseň, a tak byla v době výbuchu v zákulisí a nic se jí nestalo. Nádhernou brunetku s fantastickým hlasem, mezi jejíž hity patří Problem, Bang Bang, Focus, Break Free či Side To Side, událost zdrtila a turné okamžitě přerušila.

Populární zpěvačka je známá tím, že má koncerty a hudební klipy prošpikované provokativním vystupováním a sexuální vyzývavostí. Její instagramový účet patří k nejsledovanějším na internetu a zpěvačka se tak může pyšnit početnou fanouškovskou základnou.

Je krutou hříčkou osudu, že si oblíbená zpěvačka v minulosti zahrávala s tematikou smrti. Nový singl Focus představila v listopadu 2010 v kalifornském Burbanku na jak jinak než hodně provokativním vystoupením.

Zpěvačka si z pódia udělala improvizovaný hřbitov, tančila mezi hroby a doprovodné tanečníky nechala skotačit v kostýmech kostlivců.

Morbidní vystoupení tehdy nemohlo nikoho šokovat, protože Ariana ve svém repertoáru sází spíše na své ženské zbraně, ale ve světle pondělních teroristických útoků působí mrazivým dojmem.

Jisté je to, že Ariana si po smutných událostech v Manchesteru se zubatou příště moc zahrávat nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám