Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přiznejme si to, při nákupu nového značkového oblečení nám oko ujíždí na účtenku a říkáme si, jakou má asi tak obchodník na našem nákupu marži. Odpověď je očekávatelná – ne zrovna malou. Značkové obchody v Česku jsou totiž pěkně nenažrané!

Co když chci značkové, ale nechci v obchodě nechat výplatu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Můžete zajet do některého z takzvaných "outletových obchodních center". Pokud máte benzin či naftu zadarmo a baví vás v regálech koukat pořád na to samé neprodejné zboží, tak ano, je to řešení. Nezní to moc dobře? Tak nezoufejte, je tady internet! Na internetu dnes najdete outletové oblečení všech světových značek, které vás jen napadnou. Adidas, Puma, Under Armour, Reebok, Desigual, Bench, Mustang, US Polo, Guess, Tommy Hilfiger a další a další. A co hlavně – jde o outletové kolekce "ze západu". Kolekce, které se k nám většinou ani nedostaly, protože jak víme z mnoha skandálů, velké řetězce nás Čechy stále berou jako druhotný trh.

A jak to v online outletech chodí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Například u nás v OutletExpert.cz to funguje tak, že dvakrát týdně dorazí nové zboží od dodavatelů z Belgie, Anglie, Francie či Španělska, které nafotíme na našich modelech, přeměříme a rychle publikujeme na e-shop. Jako první se o právě přidaných novinkách dozvídají odběratelé našich emailů, kteří si v nich mají možnost ulovit svou velikost. Slovo "lovit" je zde na místě – průměrná sleva se totiž pohybuje okolo 50 % a velikostí je omezené množství. Nejvíce nám letos mizí před očima sportovní pecka ze spojených států Under Armour a extravagantní španělský Desigual.

Bude mi to sedět? A kolik dám za poštovné?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bude sedět zaručeně – každý jednotlivý kousek v naší nabídce totiž ručně přeměřujeme a velikosti zaznamenáváme do přehledné tabulky. Objednané oblečení můžete potom doma v klidu vyzkoušet a pokud vám i přesto z jakéhokoliv důvodu nesedí, tak ho bez problémů do 14 dnů vrátit. Poštovné je u nás levné jako málokde – zaslání Českou poštou do druhého dne jen za 46 Kč a již nad 799 Kč máte dopravu zdarma.

Další články

Načítám