Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Halle Berry (45) se v posledních dnech věnovala natáčení nového filmu Cloud Atlas ve Španělsku. Krásná Berry však při drobné chybě špatně našlápla a upadla, což si vyžádalo její převoz do nemocnice. Lékaři údajně potvrdili, že si herečka zlomila nohu, a proto bylo nezbytné končetinu zpevnit sádrou. Herečka následně musela opustit nemocnici na invalidním vozíku. S informací přišel server TMZ.

Halle tak nerada přichystala filmovým tvůrcům pořádné vrásky na čele, jelikož každý den natáčení navíc se značně prodraží. Filmaři se údajně proto rozhodli některé ze scén, u nichž je to možné, natáčet herečku od pasu nahoru.

Berry, jež na sebe nejvíce upozornila rolí Bond Girl ve snímku z roku 2002 Dnes neumírej či v X-Menech, si v adaptaci románu Davida Mitchella Cloud Atlas zahraje hlavní roli po boku dalších hvězd jako je Tom Hanks, Hugh Grant či Susan Sarandon.

Film se skládá z příběhů šesti různých lidí, odehrávají se na různých místech a v několika dobách od 19. století po budoucnost. Berry zde hraje investigativní novinářku Luisu Rey vyšetřující korupci a vraždu v jaderné elektrárně.

Reklama

Další články

Načítám