Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zítra uplyne už sedm let od nečekané smrti zpěváka Petra Muka (†45). Interpret řady hitů a frontman skupin Oceán a Shalom odešel do pěveckého nebe pro mnohé velmi nečekaně ve věku 45 let.

Petr Muk pocházel z Větřní nedaleko Českého Krumlova. Místem jeho posledního odpočinku je tak hřbitov v Českém Krumlově. A právě tam na svého syna často chodí vzpomínat jeho rodiče.

Květiny u jeho hrobu položil tatínek Ladislav Muk, který na syna často myslí. Od hudební kariéry syna nikdy nezrazoval, byť jeho manželka moc nadšená nebyla. „Manželka to nesla těžce, já myslím, že jsem mu nikdy nebránil, nechal jsem ho, aby si šel svojí cestou, protože by to nemělo stejně smysl, asi by si nedal říct,“ zavzpomíná v úterním Top Star magazínu Ladislav Muk

„Byl bezvadnej od těch nejmenších let a řekl bych, že až do těch dožitých,“ dodal Mukův tatínek. Po Petru Mukovi zůstaly tři dcery - již dospělé Šárka a Michaela a desetiletá Noemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám