Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Spojené státy americké mají sestry Kardashianovy, Velká Británie se může pochlubit těmi Middletonovými. Oběma rodinným klanům se podařilo dostat do nejvyšších společenských pater, každý z nich se ovšem slávy dočkal jiným způsobem.

Zatímco Kardashianky v televizi a na sociálních sítích vystavují snad všechny části svých těl, Middletonky jsou slušné holky, k nímž vzhlíží celé Spojené království.

Před šesti lety se Kate Middleton stala manželkou prince Williama, čímž se z ní stala vévodkyně z Cambridge, která má v britských médiích snad větší prostor než úřadující královna Alžběta II.. Za družičku jí tehdy šla sestra Pippa, která se rázem zařadila mezi známé osobnosti. V minulosti se dokonce spekulovalo o tom, že to dali dohromady s princem Harrym.

Také Pippa Middleton (40) se dočkala svého vyvoleného, jímž je finančník James Matthews. Mezi britskou aristokracii se sice nepřivdala, ale díky sestře má všude otevřená dveře. Kate od své svatby stačila porodit syna George a dcerku Charlotte, kteří šli tetě za družbu.

Obě sestry byly ve svatebních šatech okouzlující. Kate se vdávala ve skvostu z módního domu Alexander McQueen, Pippu oblékl návrhář Giles Deacon. Která z nich byla krásnější nevěstou?

Která nevěsta byla ve svatebních šatech krásnější?
Kate
16,6 %
Pippa
6,1 %
Oběma to moc slušelo
77,3 %
Celkem hlasovalo 63678 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám