Hlavní obsah
Článek

Sny jsou od toho, aby se plnily! Tohoto pořekadla se drží nejlepší kamarádky a herečky Marie Kružíková s Nikol Kouklovou, které si střihly role princezen. A když se to nepovedlo ve filmu, zahrály si na ně aspoň před objektivem fotoaparátu.

Nutno říci, že kromě krásných šatů byla důležitá i samotná kulisa v podobě Panství Dlouhá Lhota, kde celá produkce proběhla. „Toto focení byl pro mne skutečně krásný zážitek. Fotografka Markéta Novak je neuvěřitelně citlivá duše a při práci dokáže vytvořit i takovou atmosféru, že se člověk tak nějak přirozeně vžije do toho jejího snivého až pohádkového pohledu. Já osobně jsem velmi romantický typ, takže jsem nadšená, že jsme společně s Nikol mohly být tohoto příběhu součástí," svěřila Marie Kružíková.

"A k tomu se mi ještě splnil dětský sen! Nejenže mě dojaly krásné šaty od návrhářek Sandry Markové a Kamily Vodochodské, ale také vlčice! Vůbec poprvé jsem s nimi přišla do kontaktu,“ dodala okatá blondýnka, kterou jste mohli vidět například ve filmech Šťastná nebo Vejška.

„Která holka nesnila už v dětství o tom, že se alespoň na jeden jediný den promění v princeznu? V mých představách nefiguroval ani tolik princ ani bílý kůň, ale především ty dlouhé šaty až na zem, což se dnes splnilo," doplnila ji Nikol Kouklová, která se i v tomto případě postarala o styling.

„Musím uznat, že už dlouho jsem nezažila tak pohodové a příjemné focení, a to nejenom proto, že jsem strávila den v přátelském prostředí. Potkala jsem se s týmem lidí, které mám skutečně ráda. Přípravy byly mírně hektické, ale o to více jsme si potom užily samy sebe na place. Markéta je profesionál každým coulem, který neponechá nic náhodě. Je sice trošku náročnější, ale o to lepší je pak výsledek. Myslím, že na toto jednou budeme v dobrém vzpomínat,“ mínila herečka a blogerka.

A jak se spolupracovalo samotné fotografce, která je (a)typická tím, že při práci velmi často využívá divokou zvěř a vyžaduje po aktérech dramatické emoce? „Focení s Marií a Nikol jsem měla již delší dobu v plánu, i proto jsem měla upřímnou radost, že nám to konečně vyšlo. Nikol je talentovaná herečka – vnímala jsem drobné nuance, kterých si fotograf všimne při focení, a Marie má v sobě něhu a neskutečný půvab. Kombinace se zámkem pro mne osobně bylo prostředí, kde jsem jako ryba ve vodě, protože se věnuji především romantickým a snivým fotkám, které zachycují silnou atmosféru - což mají velmi v oblibě i v zahraničí,“ svěřila Markéta Novak.

A jak to nakonec dopadlo, to už posuďte sami na výsledných fotografiích v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám