Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačky Markéta Martiníková, Ilona Maňasová a Sabina Olijve se znají z muzikálových prken. Kamarádí se, rády spolu vystupují a napadlo je, že by mohly vytvořit dívčí kapelu, která na českých pódiích chybí. Navíc to jsou blondýna, bruneta a zrzka, což je docela vražedná kombinace. Je to ale i klišé. Čarodějky z Eastwicku už tady byly.

"Na druhou stranu je to klasika, která nestárne, nezklame, a navíc se doplňujeme i hlasově, jsme soprán, mezzosoprán a alt," shodly se holky z hudebního seskupení Free Budget, které jsme vyzpovídali před křtem jejich prvního klipu Boyfriend. Trošku se sice překřikovaly, protože na pódiu jsou na sebe sice zvyklé, ale před naším mikrofonem se chtěly projevit jedna přes druhou.

Kapelu ovšem dala dohromady blondýnka Markéta Martiníková, která přizvala brunetku Ilonu Maňasovou a dohromady se pak rozhodly oslovit ještě zrzku Sabinu Olivje. "Doufáme, že se nám podaří prorazit, že se budeme líbit. Protože se máme rády navzájem, tak doufáme, že budeme šířit pozitivní energii," vzala si slovo Ilona.

Reklama

Další články

Načítám