Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ajajaj! Jednou jste celebrita, daří se vám a vaše hvězda září, jste zváni na červený koberec nejslavnějšího filmového festivalu světa, tak to chcete v Cannes prostě pořádně „rozsvítit“. Buď můžete udělat velkou parádu, nebo si také, pokud výběr své garderoby podceníte, uříznout pořádnou ostudu.

A to je pak pocit, jako kdybyste místo červeného běhounu, kde oslňujete svou róbou, stáli nazí na pranýři. Všichni o tom průšvihu vědí! Ne, váš model je opravdu od věhlasného návrháře a stál celé jmění! Ne, vy jste opravdu své šaty do Cannes nenakupovali v konfekci! Proč se na vás všichni tak divně koukají?

Kdo má na sobě ve stejnou chvíli tytéž šaty?

Přesně tohle se přihodí skoro každý ročník festivalu. Tentokrát se obětí lapálie se stejnými šaty staly chuděrky, teprve šestnáctiletá modelka Thylane Blondeau a herečka Svetlana Ustinova (35). A podle výrazu tváře se zdá, že se potkaly ještě před pózováním, takže o průšvihu už vědí.

Reklama

Další články

Načítám