Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Konečně jsou tu teplé dny! Můžeme být dlouho venku a stále je teplo a světlo. Prostě si to užíváme. Se zvyšující se teplotou ale přichází i diskrétní problém - tím je pocení. Naštěstí existují podprsenky, které jsou jako stvořené pro horké letní dny.

Pro vzhled horkokrevné Španělky…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Léto a teplé dny jsou ideálním časem pro trochu podprsenkového čarování. Podívejte se na nevyztuženou krásku Sylvana. Prodyšné košíčky, okouzlující střih a fantastická barva! Zpevní, upozorní a zaujme… Podprsenka s takovou vizáží si snad ani nezaslouží zůstat skrytá. Odvažte se, ukažte se!

Buďte v suchu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořiďte si takovou podprsenku, ve které vám bude dobře i v těch největších vedrech. Přesně taková je podprsenka Spacer 3D. O její kvalitě mluví i to, že je tipem Ivy Kubelkové! Spacer 3D má jedinečnou vlastnost. Košíčky jsou z materiálu, kterým nepřetržitě proudí vzduch. Díky tomu je neuvěřitelně prodyšná a lehká, během dne o ní nebudete vědět.

I krajka dýchá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vzdušnost a přirozenost, to jsou hlavní charakteristiky podprsenky Daniela. Prsům poskytuje zpevnění a oporu, přitom ale zachovává jejich přirozený tvar. Horní část košíčků je z krásné krajky a zbytek podprsenky tvoří jemný elastický úplet, který dobře propouští vzduch. To zabraňuje jakémukoliv pocení.

Jaké je tajemství chytré podprsenky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chytrá podprsenka, tak to je Smart Bra. Její košíčky jsou z paměťové pěny. Ta je vzdušná, vyrovná případné nedokonalosti a vytvaruje se podle teploty Vašeho těla. Ani v téhle podprsence se nebudete potit. A její vzhled? Povrch využívá kontrastu mezi béžovým podkladem a černou „síťovanou“ krajkou. Je neodolatelná.

Dobrá volba pro velká prsa…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste-li nositelkou velkých prsou, tak dvojnásob víte, jaké nesnáze přináší horké počasí. Ženy plných tvarů se nejčastěji potí pod prsy. Úkolem podprsenky je účinně jim odlehčit tak, aby i v jejich dolní polovině mohl volně proudit vzduch. To vše zajistí správně vybraná podprsenka. Pamatujte, že i prsa musí dýchat!

Další články

Načítám