Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dům v Jevanech, ve kterém už se nedá bydlet, nenechává zpěvák Daniel Hůlka (55) svému osudu, jak by se mohlo zdát. Už řeší jeho demolici. Ale tak jednoduché to nebude. "Nechci ho nechat dát rozmlátit demoliční koulí, natož nechat odstřelit" vysvětlil nám zpěvák, který nyní bydlí v mobilheimu na zahradě.

"Ještě jsou tam části, které by se daly použít. Tak jsem se domluvil s kamarády, že ho postupně rozeberou, a vezmou si, co budou potřebovat. Počítám, že to bude trvat celé léto," svěřil nám na křtu singlu a klipy nové dívčí kapely Free Budget, jehož dvě členky mu hrají jako králi Šamalounovi manželky v muzikálu Sibyla.

Se stavbou nového domu nespěchá. "Asi na to dojde řada příští rok. Ale bydlení v mobilheimu je úplně v pohodě, skoro bych řekl, že luxusní, tak mi nic nechybí," krčil rameny Dan, jenž má teď nejvíc práce s přípravou svého narozeninového koncertu, který proběhne 1. června v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám