Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká trapas na entou! Když o půlnoci z úterý na středu vybuchla časovaná bomba v podobě nového dílu One Man Show, v němž známý provokatér ze Stream.cz nachytal v nedbalkách štáb Prostřena!, Prima přišla s legrační reakcí, kdy se mu vysmívala, že má pořád o dost větší sledovanost. Jenže poslední se směje Kazma!

„Chápeme, že Kazmovi může být líto, že i přes nespornou produkční kvalitu a vynaložené finanční náklady spojené s jeho dílem ‚Prostřeno!‘ nebude finální zásah takový, jaký je běžný u pořadu Prostřeno! na Primě. Premiérové díly Prostřeno!, ve kterých účinkoval Karel Ondrka, zasáhly 2 411 000 diváků. Na webových stránkách má tato série pořadu Prostřeno! s Karlem (první část rozhovoru s ním naleznete zde - pozn. red.) dosud celkem 1 116 424 přehrání,“ honila si legračně triko Prima v tiskové zprávě, v které spíš všichni čekali sypání si popela na hlavu za manipulaci se soutěží, když televize již dlouho tvrdí, že se jí nedopouští.

Jenže jak se ukázalo, že prohlášením si stanice zadělala ještě na větší trapas. „Bylo to komické. Za den a půl jsme měli dva a půl miliónu zhlédnutí, oni to samé za celý týden,“ konstatuje Kazma.

A jak na to, že ji autor velkých nachytávacích projektů překonal, reaguje televize? „Rozumíme zvýšenému zájmu o aktuální díl Kazmovy One Man Show. Přestože pořad Prostřeno! není jednorázovou reality show, již sedm let se těší stabilnímu a stále velmi vysokému zájmu diváků,“ uvedla mluvčí Primy Jana Mrákotová.

Reklama

Další články

Načítám