Hlavní obsah
Článek

Monika Marešová (49) je stále nezadaná, ale o nápadníky určitě nemá nouzi. Obzvlášť když vytasí ženské zbraně, které svého času přitahovaly i moderátora Leoše Mareše (47), s nímž se po letech odloučení rozvádí.

Na charitativní akci věnovala Monika své svatební šaty Evě Decastelo (45), jež je vyzkoušela a obratem poslala do dražby na dobrou věc. Samotná Monika si vyzkoušela sexy šaty s obrovským výstřihem, ve kterém vynikla její silikonová ňadra.

Svůdný dekolt Leošovy někdejší lásky doslova hypnotizoval pohledy přítomných mužů. Monika má s naším nejlépe placeným moderátorem výborné vztahy, což je dobré hlavně kvůli jejich dvěma synům.

K rozvodu se sice rozhoupali, až po několika letech vzájemné odluky, ale Monika všechno bere jen jako formalitu, protože k Leošovi rozhodně necítí žádnou zášť. Možná se jí teď ani nebudou bát případní nápadníci.

"Chlapa žádného nemám, oni se mě bojí. Možná, že teď už přestanou, bylo by příjemný mít někoho vedle sebe," nechala se nedávno slyšet Monika. Takže pánové, hlaste se!

Reklama

Další články

Načítám