Hlavní obsah
Článek

Po dobu rozsáhlé rekonstrukce vily Bertramka, o které jsme psali jako první, se nejznámější česká celebrita Karel Gott (†80) musela uchýlit do azylu. Ale ne tak ledajakého! Byt 4+kk v luxusní novostavbě v Praze na Proseku, který si s manželkou a dětmi pronajal, má katalogovou cenu 21 miliónů.

Byt ve třetím patře nabízí opravdu všechno, co si velká rodinka může přát. Má 161 metrů čtverečních, obývák s jídelním koutem přes 45 metrů čtverečních, hned tři ložnice, každá z nich disponuje i vlastní šatnou a koupelnou, nechybí ani dvě velké lodžie, z nichž je výhled na celou Prahu.

Samozřejmě je v ceně i sklep a garážové stání. A pokud by se Ivana Gottová rozhodla věnovat domácím pracím, má k tomu k dispozici jednu samostatnou místnost.

Současné bydlení zpěváka je prošpikováno nejmodernějšími technologiemi. Má například systém inteligentního řízení domácnosti.

Kolik Gottovi za pronájem platí, není jasné. Pokud nejde o nabídku od známého, museli by se ale plácnout pořádně přes kapsu. „Menší částku v takovém projektu než čtyřicet nebo spíš padesát tisíc korun měsíčně si nedovedu představit,“ odhadl pro Super.cz cenu zkušený realitní makléř.

Byt se nachází v projektu dvou „viladomů“, nejbližších sousedů má Mistr jen sedm, takže klid a soukromí jsou zajištěny.

Rodina Gottových si bude pohody v novostavbě užívat až do doby, než bude vila na Bertramce zrekonstruovaná. Kdy by se měli nastěhovat zpátky, se neví, Vánoce už ale budou pravděpodobně slavit zase ve svém.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám