Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ještě nemáte dovolenou na léto a většina českých cestovních kanceláří hlásí vyprodáno? Nevadí. Specialisté portálu dovolena.cz od STUDENT AGENCY k.s. za vás srovnali nabídky nejen českých, ale i německých kanceláří a vybrali pro vás, co je letos v kurzu. V klidu se posaďte, dovolena.cz výběr top destinací za výhodné ceny je zde.

Řecko – All inclusive za 7 600 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý ostrov v Řecku nabízí výjimečný koktejl zážitků a pohody. Vydat se můžete na Zakynthos, který se pyšní jednou z nejkrásnějších pláží světa Navagio. Jste milovníci přírody? Pak navštivte „smaragd středomoří“ ostrov Korfu. Pokud vás však láká poznání památek, pak doporučujeme Rhodos, kde vás v jeho hlavním městě nadchnou impozantní hradby a malebné uličky z doby rytířů. Památky vám nabídne i Kréta, na které se rozprostírá jeden z největších pokladů Řecka – Knósský palác. Tak co, na který řecký ostrov se letos vydáte vy?

Španělsko – All inclusive za 8 900 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vůně tapas, chuť sangrie a vášnivé flamenco. To jsou jedinečné přísady, které ze Španělska dělají jednu z nejlepších destinací pro letošní léto. Dovolená ve Španělsku může mít mnoho podob, můžete ji strávit třeba na jedné z podmanivých pláží na Mallorce. Vyrazit však můžete i za památkami do nádherné Barcelony, kde na vás dýchne rukopis slavného architekta Gaudího. Nebo se vydejte za dobrodružstvím do jednoho z národních parků. Španělsko zkrátka potěší každého cestovatele.

Kypr – All inclusive za 12 200 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dovolená na Kypru je letos v kurzu a není divu – ostrov s písčitými i oblázkovými plážemi a teplým mořem si totiž zamiluje každý. Ne nadarmo se Kypru říká Afroditin ostrov lásky – už ve 40. letech před naším letopočtem ho totiž dostala Kleopatra darem od svého milého Caesara. Zní vám to jako příběh z romantického filmu? Zachovalé historické památky, odkazující až k antice, vás svou atmosférou přesvědčí o tom, že tento příběh (a stovky dalších milostných osudů) ostrov doopravdy zažil.

Bulharsko – All inclusive za 8 500 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pozvolný vstup do moře, písečné pláže, historická městečka i služby rostoucí kvality – naším tipem pro skvělou letní dovolenou je také Bulharsko. Oblíbenými bulharskými letovisky jsou Zlaté písky, Slunečné pobřeží a Primorsko. Ať už se vydáte kamkoliv v Bulharsku, téměř všude najdete pěší zónu s tavernami, atrakcemi pro děti i dospělé, neváhejte se tak do Bulharska vydat s celou rodinou. Na dovolena.cz jsou aktuálně stovky dostupných zájezdů od českých i německých CK, rychle ale letos mizí, s výběrem tak dlouho nečekejte.

Portugalsko – All inclusive za 13 300 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nekonečné možnosti, tak se dá popsat dovolená v Portugalsku. Pro letošní sezónu doporučujeme turisty oblíbené Algarve, kde vás nadchnou pláže lemované skalními soutěskami. Podél nich se můžete vydat na romantickou procházku a unášet se dechberoucím pohledem na Atlantik. Jakmile vás lenošení na pláži omrzí, můžete zavítat do jednoho z historických městeček. Vydejte se například do malebného městečka Alvor, kde si teplé letní večery vychutnejte se sklenkou pravého portského vína.

Další články

Načítám