Hlavní obsah
Článek

V neděli televize Nova odvysílala finále třetí řady show Tvoje tvář má známý hlas a snad všechny překvapilo, že místo očekávaného Milana Peroutky (34), který předtím drtivě zvítězil i v naší anketě, zvítězila herečka Tatiana Vilhelmová (45). Bylo to oprávněné, nebo z protekce? Zeptali jsme se její konkurentky ze soutěže Markéty Konvičkové (29), která nás pořádně překvapila. Hlasujte v anketě na konci článku!

Hned po finále se na internetu rozhořely bouřlivé debaty o tom, jestli se měla Tatiana skutečně stát vítězkou. Myslí si i Markéta, že herečka zvítězila kvůli protěžování?

„Nemám ten dojem. Všichni jsme to měli opačně. Tatiana neměla žádné zkušenosti se zpíváním, já je zase neměla s herectvím. Pro všechny byl šok, když jsme museli skloubit něco, co nás neživí. Myslím si, že obstála famózně,“ překvapila Konvičková asi všechny, kteří snad čekali, že kolegyni naloží, když už je po všem a má tu možnost.

„Měla podporu Vojty Dyka, podporu rodiny, o jejím vítězství rozhodla porota a já za tím stojím,“ přidala krásná zpěvačka, kterou jsme vyzpovídali na natáčení jejího videoklipu Teď už vím, kde si oblékla hodně odvážnou róbu.

Konvičková odmítá i kritiku směřující k ní samotné, že měla až záhadně moc štěstí na výběr moderních mladých zpěvaček, a tak ji, třeba na rozdíl od Martina Dejdara a Aleše Hámy, nečekaly až tak náročné a brutální proměny.

„Pozor! Byla jsem třeba stará tlusťoška. Moje nejhezčí číslo, srdcový zážitek, byla Aretha Franklin. Vycpali mě vatovými polštářky, na obličej mi lepili silikon. Najednou, dejme tomu, ze štíhlé holky byla baba. Proměny vůbec byly skvělé. Když jsem na sebe koukala do zrcadla, měla jsem desetiminutové záchvaty smíchu,“ dodala nádherná Markéta.

Co si myslíte o finále třetí Tváře?
Tatiana Vilhelmová vyhrála oprávněně
17,8 %
Vyhrát měl Milan Peroutka
75,6 %
Vítězem měl být ještě někdo jiný
6,6 %
Celkem hlasovalo 79739 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám