Hlavní obsah
Článek

Štáb pořadu Prostřeno!, posmívající se domnělému psychiatrickému pacientovi, štengrující soutěžící proti němu, a účastníci, kteří odmítnou jídlo ve skutečnosti připravené špičkovým michelinským kuchařem z nejlepších surovin světa. Není divu, že nejnovější One Man Show udělala na Primě pořádný průvan a poslední tři dny se na pražské Palmovce, kde televize sídlí, neřeší nic jiného. Jenže zdaleka všem průšvihům není konec. Přečtěte si exkluzivní vyjádření Kazmy a na konci článku si pusťte jeho nejslavnější video!

Už hodně přes dva milióny lidí fascinoval nový díl Kazmova pořadu, jenž mimochodem také přepsal dějiny českého internetu. O video s „podělávkou“ známé kuchařské reality show byl prostě zájem. Ale nejen o něj.

„Nevíte, proč mi od rána všichni volají?“ ptal se nás ve středu výborně naladěný Kazma, když jsme ho kontaktovali.

„Opravdu bych chtěl být u toho, když se na Primě o One Man Show dozvěděli, a vidět jejich ksichty,“ směje se výrobce nachytávek.

„S michelinským kuchařem je to ve videu přesně tak, jak se to stalo. Nic jsme nedotáčeli později,“ dušuje se Kazma, jehož jméno se nyní opět skloňuje ve všech pádech, tentokrát ale prakticky bezvýhradně pozitivně, protože celý díl One Man Show vznikl kvůli vyššímu povědomí o u nás prakticky neznámém Tourettově syndromu.

„Právní oddělení společnosti Seznam.cz je připraveno čelit jakýmkoli soudním procesům. Řešili jsme to s ním, stejně jako před každým jiným dílem. Naštěstí nám do toho nijak dramaturgicky nezasahují. Naopak my sami jsme z tohoto dílu z morálních důvodů vyndali části, v kterých jsme mohli pár lidí ze štábu nepříjemně zničit,“ prozradil Super.cz Kazma.

Právě štáb vychází z celé nejnovější „kazmoviny“ nejhůř, takže by si teď mohl oddechnout, že nic horšího už nepřijde. Jenže by se asi šeredně pletl.

„Uvidíme. Možná ty odstraněné scény dáme do videa Making Of (reportáž o zákulisí natáčení – pozn. red.). Chtěli jsme počkat, jakou odezvu bude mít tenhle díl, a do Making Of pak chceme dát drsnější věci. Může to být pro ně horší,“ dodal provokativně Kazma, jemuž už na internetu přezdívají Zabiják Prostřena!.

Je vidět, že se evidentně v dohledné době oblíbenou tváří Primy nestane!

Reklama

Další články

Načítám