Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O České Vicemiss 2005 Zuzaně Štěpanovské jsme dlouho neslyšeli. Jako by se po ní slehla zem. Na přehlídkách už ji roky vidět není. Potkali jsme ji na módní show Taťány Kovaříkové. Překvapivě ale nebyla na mole, ale v roli divačky.

"Pohybovala jsem se převážně v zahraničí, řešila jsem kariéru úplně z jiného soudku, věnuju se úplně jiné oblasti než modelingu. Věnovala jsem se poradenství, managementu velkých společností, pracovala jsem pro americkou mezinárodní společnost a nedávno jsem udělala kariérní krok mimo tuhle skupinu, abych se podívala na český rybníček," řekla Super.cz Štěpanovská.

Modeling jí prý vůbec nechybí. "Jsem ráda, že se můžu podívat na fajn večer, potkat se s pár kamarády, ale už to jde úplně mimo mě. Modeling už není v mém životě. Vždycky je fajn se podívat na nové trendy, nové holky. Jsem ráda, že už to vidím z té druhé strany. Těším se k Táně do obchodu, přehlídka je skvělá," dodala.

Reklama

Další články

Načítám