Hlavní obsah
Článek

Snažil se sprovodit ze světa známou herečku a zpěvačku, přesto si nakonec v chládku odsedí „jen pár“ let! Waldemar Malík, jenž loni málem uškrtil a ubil Veroniku Zelníčkovou, která se doteď potýká s následky útoku, již byl pravomocně odsouzen na osm let. „Je to málo!“ postěžovala si Veronika. Hlasujte v anketě na konci článku!

Osmiletý trest odnětí svobody vyfasoval násilník již od Krajského soudu, odvolací Vrchní soud v Praze mu nyní flastr potvrdil. Je tedy pravomocný.

Dívka, kterou si diváci mohou pamatovat třeba z Ordinace v růžové zahradě nebo ze seriálu Gympl s (r)učením omezeným, již po prvním udělení trestu zásadně nesouhlasila.

„Dostal málo. Za slušné chování ho mohou pustit za šest let. Z toho mám největší strach. S přítelem stavíme dům, on (pachatel – pozn. red.) všechno ví. Také ví, kde budeme, proto se bojím jeho propuštění,“ uvedla pro Super.cz. Proto doufala, že se státnímu zástupci podaří přesvědčit odvolací soud o vyšším trestu.

Jenže mladík, který trpí cukrovkou, tvrdil, že si útok vůbec nepamatuje a i to bylo polehčující okolností.

Pravý důvod však byl možná někde jinde. „Slíbil nám dovolené, získal od nás asi tři sta tisíc. Za pár dnů jsme měli odlétat, pořád jsme ale neměli letenky. Proto si myslím, že mu to přerostlo přes hlavu, protože už nevěděl, co má dělat,“ prozradila Veronika Zelníčková, které pomáhá s návratem do normálu vystupování s její kapelou Anacreon.

Malík zpěvačku napadl pivní lahví, následně ji rdousil a nebýt toho, že začala bojovat o holý život a podařilo se jí utéct ze zkušebny, kde k napadení došlo, patrně by dnes již nebyla mezi živými.

Reklama

Další články

Načítám