Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zaručený tip na úspěch je vzít něco, co si lidé dobře pamatují z minulosti, a dát tomu nový styl. Vybavujete si z dětství temné chodby s blikotajícím světlem a vysoko na zdi kulatý, černý, bakelitový vypínač? Se zajímavým nápadem přišli ve zlínském OBZORU, když staré vypínače redesignovali do nové luxusní kolekce, která se skvěle vyjímá v retro laděných i moderních loftových interiérech.

Kvalitní materiály, žádné imitace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při volbě materiálů šli v OBZORU vysoko. Žádné levné lakované plasty. Na rámečky vypínačů jsou použité poctivé materiály: dřevo a keramika. RETRO kolekce je určená pro ty, co chtějí něco extra a dbají na dokonalost až do úplných detailů. První reakce designérů jsou výrazně pozitivní a RETRO si dávají i do svých vlastních bytů.

Kvůli vypínačům se už nebude křičet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při vybavování domácnosti není problém se s partnerem těžce pohádat. Znáte to: každý má svou pravdu a přes tu nejede vlak. Ona by chtěla vypínače kulaté a bílé, a on hranaté černé - cokoliv jiného bude přeci vypadat hrozně a pokazí celou rekonstrukci! I na to v OBZORU mysleli a připravili online aplikaci na adrese domovnivypinace.cz, do níž nahrajete fotku interiéru, zvolíte design vypínače a upravíte si jeho pozici a velikost. Když vidíte výsledek na vlastní oči, už není co řešit.

Nákup přímo z výroby se slevou 20 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se vám vypínače z OBZORU zalíbí, můžete je dočasně koupit se slevou 20 %, což není k zahození. Stačí dát na konci nákupu do poznámky „SUPER2017“ (link na podnikový e-shop je níže). Sleva platí do konce srpna 2017.

Další články

Načítám