Hlavní obsah
Článek

A je to tady! Další hollywoodská hvězda má politické ambice! Po republikánském Terminátorovi Arnoldu Schwarzeneggerovi (76), který to dotáhl až na guvernéra Kalifornie, se k touhám po budoucnosti ve vrcholné politice přiznal i pětačtyřicetiletý herec Dwayne Johnson, přezdívaný Skála. Ten se s tím navíc nepáře a pomýšlí rovnou na metu nejvyšší.

Ano, je to tak! Svalouš Johnson se opravdu nechal slyšet, že vážně zvažuje kandidaturu na příštího amerického prezidenta. Necháme se tedy překvapit, zda se po lehce bizarním zjevu miliardáře Donalda Trumpa stane Bílý dům domovem jednoho z nejvíc sexy mužů světa.

Nesouhlasíte s tím, že by Dwayne Johnson byl sexy? Počkejte, to ale není náš výmysl. Za nejvíc sexy muže planety ho za rok 2016 označil známý magazín People.

Že tedy alespoň nesouhlasíte s tím, aby se celebrity ucházely o nejvýznamnější politický úřad planety? Tak tady vás taky zklameme. Johnson není zdaleka jediným. Po herečce a bývalé modelce Lindsay Lohan (37) své ambice v tomto směru oznámil třeba rapper a manžel nejslavnější béčkové celebrity světa Kim Kardashian (43) Kanye West (46). Ten však aspoň přiznal, že než se ke kandidatuře přihlásil, dal si pořádného jointa.

Reklama

Další články

Načítám