Hlavní obsah
Článek

Pro Velkou Británii je událostí tohoto týdne svatba Pippy Middleton (40), na níž určitě nebude chybět její sestra a další příslušníci britské královské rodiny. Vévodkyně Kate (35) před sobotní veselkou stihla společenskou událost po boku královny Alžbety II..

Už v sobotu se Pippa provdá za bankéře Jamese Matthewse. Nebýt její sestry, která se v roce 2011 stala manželkou prince Williama, svatba by mohla proběhnout v poklidu. I z Pippy se už ovšem stala celebrita a média sledují každý její krok.

Její oslava bude podstatně skromnější, ale i tak se očekávají tři stovky hostů a je zřejmé, kam se o víkendu budou upínat zraky celé Velké Británie. Catherine už má zajisté vybráno, co si na svatbu sestry obleče. Vévodkyně se v úterý zúčastnila tradiční zahradní slavnosti uspořádané v areálu Buckinghamského paláce, kde zrecyklovala kostýmek v barvě ledové modři, v němž už dvakrát dělala parádu.

Poprvé jej oblékla v roce 2012 u příležitosti zahájení letních olympijských her v Londýně. O dva roky později se v něm objevila i na slavnostech rytířského řádu. Tehdy už měla ve své garderobě klobouček, který s outfitem sladila i na zahradní slavnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám