Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na Primě nejspíš měli po ránu hodně dlouhou a vášnivou válečnou poradu! Při ní asi probírali ostudu v Prostřenu!, kterou si udělal štáb v Kazmově One Man Show, jež čistě teoreticky může ohrozit i samotnou existenci pořadu. Co nakonec vykoumali a jak na kauzu reagují? Hlasujte také v anketě na konci článku.

Při Kazmově tajném natáčení pak vyšlo najevo, že štáb Prostřena manipuluje se soutěžícími, provokuje je (přestože když jde o ohrožení zdraví, dušuje se, že do natáčení nijak nezasahuje), a také to, že o žádné kuchařské umění vůbec nejde, když účastníci odmítnou i výborné jídlo ve skutečnosti připravené michelinským kuchařem.

Primě trvalo mnoho hodin, než k o půlnoci z úterý na středu vypuštěnému dílu OMS vydala po poledni tiskové prohlášení.

„Děkujeme Kazmovi a všem jeho kolegům, že postavil Prostřeno! na úroveň takových společenských fenoménů, jako je MS v hokeji nebo Český lev,“ reaguje televize na začátku na předchozí nachytávky provokatéra.

„Kazma dokázal, že televize Prima pana Ondrku skutečně nenajala. Chápeme, že Kazmovi může být líto, že i přes nespornou produkční kvalitu a vynaložené finanční náklady spojené s jeho dílem ‚Prostřeno!‘ nebude finální zásah takový, jaký je běžný u pořadu Prostřeno! na Primě,“ honí si triko televize a vypočítává, že nejsledovanější díl vidělo 862 tisíc diváků a celkově všech pět částí 2,4 miliónu diváků.

Jeden jediný díl Kazmova pořadu ale do doby uzávěrky článku nasbíral téměř milión zhlédnutí, zhruba dvojnásobek (možná i víc) se však ještě očekává. A na českém internetu překonal historické rekordy, co se přenesené kapacity dat týče.

Stanice nijak nereagovala na obvinění z manipulace, ale advokáty prý na One Man Show posílat nebude.

„Prima právní kroky v tento moment podnikat nebude. Otázkou je, co udělá majitel licence případně produkce,“ upřesnila mluvčí Jana Mrákotová. Televize nakonec paradoxně Kazmu jako by chválí.

„Televize Prima a také tvůrci Prostřena by závěrem rádi ocenili skutečnost, že celá tato akce měla v konečném důsledku osvětový charakter a Kazma a jeho tým pomohli alespoň částečně veřejnosti osvětlit problematiku nemoci zvané Touretteův syndrom,“ dodala mluvčí Primy.

Je podle vás pořad Prostřeno! zmanipulovaný produkcí a štábem?
Ano
97,9 %
Ne
2,1 %
Celkem hlasovalo 111713 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám