Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A kdyby jenom zadečku! Čtyřicetiletá herečka Anna Friel se nechala mladším kolegou Charliem Heatonem (23) naprosto strhnout. Od začátku večírku pořádaného při příležitosti udílení cen TV BAFTA se od svého „zajdy“ doslova nemohla odtrhnout. Chudák Charlie se ale po celou dobu choval jako pravý gentleman a svoji obdivovatelku po celou dobu neopustil.

Je jasné, že člověk občas chemii neporučí, ale Anna se chovala, jako by pozřela kilogram silných afrodiziak, až se přítomní občas báli, že v záchvatu neukojitelného vzplanutí mladého herce pozře. A to i navzdory všudypřítomným fotografům a neustále blikajícím bleskům jejich aparátů.

Že veškeré hereččiny zábrany kamsi odvály, má na svědomí tak trochu alkohol, který na večírku i následné afterpárty tekl proudem. Bylo by zajímavé vidět Annin výraz, když viděla tyto fotky v médiích poté, co se trochu vyspala. Vždyť nedávno byla velmi rozverná na jiné párty. Tehdy jí navíc z výstřihu málem vypadla ňadra.

Reklama

Další články

Načítám