Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka a modelka Natálie Kotková (30) miluje cestování. Kvůli loňskému létu, které celé procestovala, přišla o přítele, letos už víc jak půl roku randí s muzikantem Petrem Lexou z kapely Slza a je si jistá, že tenhle vztah její výlety přežije.

"Rozhodně vydrží. Teď to bude v pohodě, nejde v létě necestovat," usmívá se Natálka. "Letos budou krátké výlety. Byla jsem s blogerkami ve Švýcarsku, teď jsem ve Francii a těším se s kamarádkou na pár dní do Chorvatska," prozrazuje Kotková, která už letos stihla i cestu do Portugalska.

Jen nám tam nějak chybí dovolená s partnerem... "S přítelem určitě taky něco bude, ale nemáme nic naplánováno. To přijde vždycky náhle. Týden dopředu a jedeme pryč," vysvětluje.

Se zpěvákem skupiny Slza už žije ve společné domácnosti. A je nadšená. "Je to ještě lepší, než jsem čekala, jsem naprosto nadšená. Za přítele mluvit nemůžu, ale vypadá, že je taky spokojený," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám