Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečník Jan Onder (38) po bolestném rozchodu s Lucií Hunčárovou nepřišel jen o životní partnerku, ale také o tanečnici.

Na ocet, alespoň pracovně, ale dlouho nezůstal. Zkušený tanečník a choreograf si našel novou taneční partnerku, kterou je o pět let mladší ambiciózní vítězka poslední StarDance (vyhrála se Zdeňkem Piškulou) Veronika Lálová, na jejíž úžasný zadeček vzpomíná snad každý divák.

S pohlednou tanečnicí si Onder rozumí a moc jim to spolu sluší. Za sebou už mají první úspěšné kšefty a dvojnásobný vítěz StarDance s ní hrdě pózuje i ve společnosti.

Naposledy se bok po boku objevili na knižním veletrhu, kde měl Onder autogramiádu. "Potkali jsme se s Verčou na Dnu otevřených dveří v České televizi, tak jsem ji vzal s sebou a dělala mi společnost. Na Světě knihy jsem měl autogramiádu své knihy o StarDance,“ řekl Super.cz Onder.

Zatímco jemu se pracovně nadmíru daří, jeho bývalá partnerka Lucie Hunčárová marně shání nového tanečníka. Zejména tanečníci ze StarDance se prý s Hunčárovou nechtějí spojit, protože si nechtějí rozházet vztahy s Onderem, který má v soutěži na starosti obsazení tanečníků.

Hunčárové se tak zatím daří jen v lásce. Po boku svého partnera ze StarDance Ridiho si užila i romantickou dovolenou na Maledivách, kde se pochlubila parádní postavičkou v plavkách.

Která taneční partnerka se vám po boku Jana Ondera líbí víc?
Veronika Lálová
83,4 %
Lucie Hunčárová
16,6 %
Celkem hlasovalo 30626 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám