Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) by v rámci dovolené nejraději nevystrčila nos ze svého domu u Brna, kde žije s manželem a dvěma syny. Cizí kraje ji nelákají. Velkou roli v tom ale hraje i její fobie z létání. "Na dovolené jezdíme jedině autem," svěřila nám na křtu knihy Rekviem za Pluto.

"Neříkala bych tomu vyloženě fobie. Ale je zbytečné kazit si radost obavami, co by se mohlo přihodit. Mám bujnou fantazii a ve vozidle za volantem je to v pohodě, tam tomu dokážu dát zákaz. Nejbezpečněji se cítím, když řídím sama, ale podle vzdálenosti destinace se budeme střídat s manželem. Tomu věřím nejvíc na světě, je velmi šikovný a zdatný šofér," vysvětlila.

Kromě létání prý z ničeho velký strach nemá. Nebojí se tmy, bubáků ani pavouků. "Máme naopak spoustu spolubydlících pavoučků, a ty si v našem domě hýčkáme, baští nám obtížný hmyz. Na pavouky mě nenachytáte. I když je pravda, že kdybyste na mě teď hodili tarantuli, tak nevím, co bych dělala," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám