Hlavní obsah
Článek

Nasadili jste do boje drahé hydratační krémy, nebo se dokonce chystáte využít služeb plastického chirurga? Dostupným a účinným řešením jsou oleje! Jedná se o certifikované přírodní oleje, které jsou vyrobeny na čisté přírodní bázi. A které oleje vaše pleť miluje?

V čem je tajemství okurkového oleje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá z nás jistě zkusila na pleť slupky z okurky. Hydratační schopnost okurky je všeobecně známa. A co za studena lisovaný olej z okurkových semen? Tento olej obsahuje velký podíl fytosterolů. Fytosteroly pomáhají obnovovat správnou rovnováhu vlhkosti kůže, zvláčňují její svrchní vrstvu a podporují elasticitu kůže. Také vyživují a stimulují kožní buňky a přispívají tak k jejich regeneraci, která vede k podpoře jejich zdraví. Vyzkoušejte tento vzácný olej a budete překvapená jeho hydratačním účinkem a jeho schopností minimalizovat mimické vrásky.

Šípkový olej je výjimečný na kožní skvrny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za studena lisovaný olej ze semínek divoce rostoucí růže Rosa rubiginosa, který obsahuje, kromě dalších látek, vysoké množství vitamínu C a nenasycených mastných kyselin. Je ceněn pro své regenerační účinky, chrání pokožku zatíženou nepříznivými účinky prostředí a podporuje její vitalitu. Pozitivní účinky jsou zaznamenány i v oblasti kožních skvrn. Tento olej je výjimečný tím, že nezanechává pocit mastnoty, protože patří do kategorie tzv. suchých olejů. Je použitelný nejen pro pleť a tělo, ale i vlasy.

Čajovníkový olej – odhalte tajemství gejš!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pozor nejedná se o Tea Tree olej! Olej je vyrobený ze semen Čajovníku Čínského. Tato rostlina je známá jako čaj černý nebo zelený. Ve východní Asii je tento vzácný olej celá staletí ceněný pro své korekční a omlazující účinky na pokožku a je považován za tajemství stojící za krásou gejš. Po staletími prověřeném používání se v současnosti stává součástí těch nejproslulejších kosmetických produktů. Vyzkoušejte tento olejíček a nechejte si hýčkat tvář.

Arganový olej za studena lisovaný s dopravou zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Říká se mu také „tekuté zlato“. Je to díky jeho nesporným výhodám. Patří k luxusním olejům. Má svůj původ v Maroku. Olej se získává lisováním za studena. Jsou v něm zachovány všechny důležité vitamíny, minerály a další cenné látky. Hledáte kvalitu za dobrou cenu? Tento olejíček tyto dvě spojení určitě splňují. Je zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, vitamínů a fytosterolů. Arganový olej působí blahodárně na pokožku zarudlou, vysušenou se sklonem k praskání. Redukuje vrásky, hydratuje a pomáhá udržet pokožce svěží vzhled.

Další články

Načítám