Hlavní obsah
Článek

Tohle si štáb televize Prima, který připravuje populární kuchařský pořad Prostřeno!, za rámeček nedá! Vůbec nejmedializovanější a nejdiskutovanější týden v historii s Karlem Ondrkou, sprosťákem, jenž měl trpět Tourettovým syndromem, měl slabost pro babičky a spal v rakvi, se totiž naprosto obrátil proti televizákům. Mrkněte na ukázku a na konci článku se podívejte na celé video plné překvapení!

Původně to vypadalo, že je Ondrka nějaký samozvaný rozvraceč soutěže, který si tam prostě přišel udělat srandu. Jenže nyní přišlo odhalení, které ukazuje, že za vším od začátku stál Kazma a jeho One Man Show z internetové televize Stream.cz.

Jeden z členů jeho štábu, Marek Kotalík, trpí Tourettovým syndromem, lidé si o něm myslí, že jede na drogách. Proto se Kazma rozhodl, že by chtěl ve spolupráci s občanským sdružením ATOS pomoci k většímu povědomí o tomto vrozeném neuropsychiatrickém onemocnění a zorganizoval vystoupení najatého herce v Prostřenu!.

Když před pár dny prosákly informace o tom, že nová OMS bude právě o tom, jak vše s Ondrkou upekl Kazma, leckdo si řekl, že to žádná pecka není. Jenže teď se ukazuje, že je, a to pořádná!

Byt, v němž Karel vařil, byl rozdělený umělou přepážkou (však také sprosťák posílal soutěžící za šmejděním se slovy „Ten byt je větší, než vypadá“), za ní a za polopropustnými zrcadly byl Kazma se svým týmem a Ondrku „dirigoval“ přes ukryté sluchátko.

A co víc, a to je asi ta největší pecka, Karel, jemuž kamarádi přezdívají Skejpr, neumí vůbec vařit. Všechna jídla proto jen napatlal do pekáčů, vstrčil do trouby, na druhém konci ale byla díra a do té mu posílali pochutiny připravené kuchařem oceněným michelinskou hvězdou Oldřichem Sahajdákem a sestavené známým parťákem Zdeňka Pohlreicha Romanem Vaňkem.

„Ukážeme vám, jak moc je tahle kuchařská show vlastně o jídle,“ popisuje Kazma v pořadu a má pravdu. Soutěžící nad jídlem, které uvařili z nejlepších možných surovin špičkoví kuchtíci, ohrnují nos.

Je zvláštní, že štáb si vůbec nevšiml, že když dává Ondrka své matlaniny do trouby, za chvíli z ní vyndá luxusně vypadající (a také chutnající) pokrmy.

V díle se Kazma pouští také do produkce Prostřena, ukáže totiž, jak soutěžícími manipuluje. Vůbec nikdo by se nedivil, kdyby tenhle díl skončil pořádnou žalobou!

„Podělávka Prostřena“, která vyšla v první sekundě středy, má obrovskou sledovanost a zdá se, že má nakročeno k největšímu úspěchu v historii. Za tenhle díl totiž Kazmovi tleskají i ti, kteří ho jinak nenávidí!

Pod následujícím tlačítkem najdete odkaz na celou epizodu One Man Show s Karlem Ondrkou.

Reklama

Další články

Načítám