Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holčička na fotce je herečka Tori Spelling (50), která už od dětství měla našlápnuto k herecké kariéře. Otcem blonďaté herečky byl totiž slavný producent Aaron Spelling, který měl pod palcem i teenagerský seriál Beverly Hills 90210.

A právě do tohoto seriálu Aaron obsadil i svou dceru, jež se proslavila rolí cudné Donny Martinové, která se několik sérií bránila svému prvnímu sexuálnímu zážitku. Tori je s rolí Donny navždy spjatá, byť se pravidelně objevuje v nejrůznějších filmech a seriálech. Namátkou jmenujme například romantickou komedii Trick či druhý díl hororové komedie Scary Movie.

Spíše než jako o úspěšné herečce je však o Tori slyšet v souvislosti s jejím pestrým životem. V červenci 2004 se vdala za Charlieho Shaniana, ale manželství jí moc dlouho nevydrželo. Osudovým mužem seriálové hvězdy se stal herec Dean McDermott.

Tomu plodná herečka porodila celkem pět dětí. Společně vychovávají Liama (9), Stellu (8), Hattie (5) a Finna (4). Před dvěma měsíci pak spokojená herečka přivedla na svět syna, který dostal jméno Beau Dean. Páté dítko si s manželem zřejmě pořídili na usmířenou. V roce 2013 se totiž na Deana provalila nevěra a zdálo se, že jejich manželství je po čtyřech dětech u konce. Nakonec se však usmířili a působí jako spokojená rodinka.

O Tori se píše také kvůli nešetrným zásahům plastických chirurgů, které ne vždy dopadly dobře. Zatímco ve společnosti to herečce ještě celkem sluší, v soukromí je na ni někdy dost nepěkný pohled.

Obzvlášť, když si vyjde ven bez make-upu, nebo děsí okolí propadlým hrudníkem. Většina diváků si ji však stejně pamatuje jako seriálovou Donnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám