Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka Karolina Gudasová (31) se rozloučila se svou oblíbenou rolí Marči v muzikálu Mýdlový princ. „Odehrála jsem poslední představení Mýdlového prince, hrálo se mi krásně, dokonce musím říct, že líp než na začátku těhotenství, klidně bych hrála dál, kdyby mi už tolik nerostlo bříško. Nyní jsem v polovině 6. měsíce těhotenství,“ svěřila Karolina.

Herečka strávila s kolegy v Divadle Broadway více než 2 roky. Ti si pro ni připravili na konci představení překvapení. „Bylo krásný, jak se se mnou kolegové rozloučili, dostala jsem krásné bodýčko, hračky, kytičku a moc hezké přání. Ten muzikál jsem hrála moc ráda,“ svěřila se s dojetím zpěvačka, která čeká miminko s hokejistou NHL Michalem Neuvirthem. „Hokejista to určitě nebude, čekáme totiž holčičku. Jestli bude po mně, tak by mohla být zpěvačka, ale jestli po Michalovi, tak určitě ne,“ smála se.

Karolina porodí potomka v USA. „Odlétáme až na konci července, abychom si ještě užili české léto a rodiny. Termín porodu mám na přelomu srpna a září,“ dodala zpěvačka.

„Roli Marči v muzikálu Mýdlový princ nově nastuduje Veronika Zelníčková, která se bude alternovat s Olgou Lounovou a Veronikou Stýblovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám