Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to vypadalo, že je definitivně zaškatulkovaná do role laciné rajdy neustále provokující erotickými pózami a vulgárními gesty. Její takto stylizovaná videa byla extrémně úspěšná a pomohla jí zařadit se mezi opravdové hvězdy popu, její pověsti ale nepřidala.

A všimli jste si? V posledních měsících je Miley Cyrus (31) na scéně jako vyměněná. Všechna necudná gesta jsou ta tam. Čím to je? Za vším je návrat jejího bývalého snoubence Liama Hemswortha (24). Po tříleté pauze jsou od loňska zase spolu.

I v jejím novém klipu Malibu je to úplně jiná holka, než ji z posledních let známe. Rozesmátá, něžná, šťastná. Snoubence Miley v klipu nezahlédneme, ale snímek je režírován tak, aby měl divák dojem, že ho pořídil právě on mobilem. Mnohé záběry jsou totiž z podhledu a v detailu se několikrát objeví i reálný zásnubní prsten, který od něj před lety dostala a má ho nyní zpět na ruce. Klip zpěvačka také staronovému snoubenci oficiálně věnovala.

Tak ať jí to štěstí co nejdéle vydrží!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám