Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Sedmačtyřicetiletá Tracey Topping prošla neuvěřitelnou proměnou. Těžkotonážní Britka dříve měla problém urazit pár kroků od svého domu k autu, ale díky hubnoucímu programu ztratila více než polovinu své původní váhy.

Čtyřnásobná matka z britského Northamptonu se projedla až k hranici dvou metráků. Když se přecpávala jídlem a povalovala se u televize, její váha narostla na 190 kilogramů, což jí dost komplikovalo život. Tracey se nemohla téměř pohybovat a zapomenout mohla také na koupel, protože se nevešla do vany. Nadváha jí také znemožnila vykonávat jakékoliv zaměstnání, takže skončila nezaměstnaná.

Obezitu si uvědomila až při školním představení svého syna, kde zažila obrovské ponížení. Rodiče jeho spolužáků si totiž začali hromadně přesedat, protože přes rozměrnou Tracey neviděli na jeviště.

Po této dehonestující zkušenosti se zařadila do programu Slimming World a začala výsledky své dřiny srovnávat s lidmi z celého světa. Tracey se podařilo shodit 114 kilogramů, čímž se stala vítězkou mezinárodního klání a získala finanční odměnu ve výši tří tisíc liber (92 tisíc českých korun). Peníze určitě neutratí za žádné pochoutky, jimiž se dříve cpala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám