Hlavní obsah
Článek

Nejhezčí účastnice Tváře Markéta Konvičková (29) vás opět oslní svým půvabem a jak se říká, do obličeje se jí vůbec dívat nebudete! Třetí nejúspěšnější soutěžící z pěvecké show začala natáčet svůj nový videoklip, ve kterém své ženské přednosti opět ukazuje v plné parádě. Mrkněte na náš rozhovor!

Rozhovor jsme natáčeli na střeše jednoho domu v centru Prahy a byla pořádná zima. Proto nás zajímalo, jestli se to neprojeví i v choulostivých oblastech a nakonec i navenek. Markéta se toho ale nebála.

„Možná někde něco prokoukne, ale všechno je tak chráněno, podlepeno a zalepeno, že není ani šance, aby bylo vidět víc, než bych chtěla.“

Celý ten videoklip nemá vyznít vulgárně, ba naopak. Měla bych být za luxusní dámu, která pány odpálkovává a posílá je do zadní části mého těla,“ svěřila se nám Konvičková.

V jejím novém videoklipu Teď už vím se objeví i vítěz Muže roku 2016 Josef Kůrka. Hraje Markétina přítele. Možná kvůli němu byl na natáčení i její skutečný druh Renda.

„Říká se, že do měkkého se lépe lehá. S tím jsem spokojená, měnit to nehodlám. Je hezké, když se na to svalnaté tělo mohu podívat při natáčení videoklipu. To mi ale stačí,“ tvrdila Konvičková.

Písnička je o tom, jak ji štve partner a pak i další muži, a diváci prý budou překvapení, co vše se bude ve videu dít. „Premiéra je koncem května,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám