Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Koukat na postavu Simony Krainové (44) na Instagramu či Facebooku může být někdy až k vzteku, zvláště pokud máme nějaké to kilo navíc. Simona rozhodně ví, jak se o svoji postavu postarat. A nejen svoji, pomohla už sestře, kamarádkám a dalším ženám.

Není divu, že je to právě nestárnoucí Simona, která je patronkou proměn největší kliniky estetické medicíny a plastické chirurgie u nás. Emília, Jana, Jarmila, Lenka, Juliana. Všechny tyhle ženy měly společný jeden příběh, problematická místa, kde tuk odolával navzdory všem snahám o cvičení či diety.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

„Co se hromadění tuku týče, jsou boky, břicho, stehna a záda nejčastějšími problematickými partiemi u žen a velmi často odolávají i snahám o cvičení,“ popisuje přední specialista na liposukce MUDr. Tomáš Paduch z Kliniky Yes Visage. Námi zmíněné ženy mají kromě příběhu ještě jedno společné a tím je laserová liposukce SlimLipo. „Nejmodernější a nejšetrnější liposukce současné estetické medicíny,“ doplňuje doktor Paduch, který má za sebou již tisíce úspěšně provedených liposukcí. Více o této liposukci na www.yesvisage.cz/slimlipo.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Laserová liposukce SlimLipo minimalizuje tvorbu modřin a otoků, je bezbolestná a nevyžaduje dlouhé zotavování. Při zákroku u jednotlivých partií není vůbec nutná celková anestezie a prakticky již druhý den se lze vrátit do běžného života. Při celkové anestezii lze provést i více partií najednou, klient v takovém případě zůstává na klinice pouze do druhého dne. Tak jako tak, u této liposukce tedy není potřeba žádných extra dovolených ze zaměstnání a vysněnou postavu tak lze pořídit ještě do léta do plavek.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

A to není vše. Toto hubnutí je rychlé, komfortní, a navíc s dvojím efektem – tuky mizí a laser zároveň vypíná a zpevňuje pokožku, která tak po zákroku snadno přilne zpět k tělu a odpadá riziko vzniku nerovností či kožních převisů. To potvrzuje i MUDr. Paduch: „Ano, laser je to, co činí tuto liposukci výjimečnou a řadí ji mezi nejpopulárnější zákroky současnosti. Navíc díky přesnosti laseru lze kromě klasických partií řešit i povislé paže, kolena nebo podbradek a dvojitou bradu.“ Více o liposukci SlimLipo na www.yesvisage.cz/slimlipo.

„Díky SlimLipo se mi obvod pasu zúžil o 5 centimetrů a mám dole 7 kilo. Jsem teď úplně nový člověk. A hodlám si to udržet,“ prozradila Simoně v rozhovoru poslední ze zmíněných dam paní Juliana. Celý příběh paní Juliany z Orlové můžete vidět také ve videu:

Simona a liposukce?

Spokojenost s laserovou liposukcí SlimLipo na radu Simony však potvrzuje také její vlastní rodina a přátelé. Sestra Yvonna tak díky liposukci SlimLipo může se Simonou soupeřit, kdo má plošší bříško. Také třeba herečka Alice Bendová či zpěvačka Kamila Nývltová jsou s výsledkem velmi spokojeny. A co sama Simona? „Přiznávám, že i já se po dětech musím tělu věnovat více a liposukci mám v záloze,“ prozrazuje s tajemným smíchem Simona. Je otázkou, zda bychom se o její liposukci dozvěděli či nikoliv.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Tip: Hubená postava zdarma

Nejvíc úspěšně provedených zákroků laserové liposukce SlimLipo je provedeno právě na pobočkách Kliniky Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Klinika nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci zdarma a možnost splátek bez navýšení. Pokud však i vy toužíte po změně jako paní Juliana, ať už je to liposukce, nová prsa nebo třeba facelift či botox, můžete také soutěžit o proměnu zdarma s Klinikou Yes Visage. Budete tak moci využít stejných odborníků kliniky, která se stará například o Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Martu Jandovou či Ivu Kubelkovou. Podrobnosti naleznete na webu Kliniky Yes Visage.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Další články

Načítám