Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Pierce Brosnan se proslavil rolí agenta 007 Jamese Bonda. Pamatovat si jej můžete celkem ze čtyř částí série - Zlaté oko, Zítřek nikdy neumírá, Jeden svět nestačí a Dnes neumírej.

Charizmatický fešák snad vůbec nestárne a vypadá pořád výborně. Dnes slaví už 64. narozeniny, ale určitě byste mu tipovali mnohem méně. Ač nemá nouzi o nápadnice, je už třiadvacet let zamilovaný do své druhé manželky Keely Shaye Smith (53).

Dvojice, která společně vychovala syny Dylana Thomase a Parise Becketta, je hollywoodskou raritou. Manželé se seznámili v roce 1994 v Mexiku. Tehdy měla Keely o dobrých třicet kilo méně než dnes, ale Brosnan ji stále zbožňuje.

Páreček si i po letech neustále dává najevo lásku. Společně se vodí za ruce jako zamilovaní puberťáci a jejich manželství neprovází žádné skandály.

Pierce Brosnan by klidně mohl být sukničkář, ale s postavou záletného agenta 007 má pramálo společného. Ještě předtím, než poznal Keely, byl ženatý s herečkou Cassandrou Harris (brali se v roce 1980).

O pět let starší australskou herečku poznal krátce po škole a strávil s ní sedmnáct let až do její smrti v roce 1991, kdy podlehla rakovině vaječníků.

Nebýt této tragické události, možná s ní zůstal dodnes. Před čtyřmi lety Brosnana postihla další tragédie, když na rakovinu vaječníků zemřela i jeho adoptovaná dcera Charlotte. Smutné okamžiky mu pomáhala přečkat jeho milovaná manželka, jež je hercovou obrovskou oporou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám