Hlavní obsah
Článek

Na velké symboly ženství se sice dobře dívá, ale někdy je s nimi víc starostí než radostí! O tom moc dobře ví moderátorka Štěpánka Decastelo (45), která měla silikony, a ty jí začaly dělat takové starosti, že mohla zemřít na otravu. Není divu, že musela pod skalpel!

O jejím problému jsme psali už před drahnou chvílí. Štěpánka přiznává, že byla lajdák a nechala si silikony odoperovat až teď. Zastihli jsme ji dva dny po operaci. „Vyndali mi prsa a musím říct, že to strašně bolí, je to hrůza,“ postěžovala si.

Jeden z implantátů, které měla šestnáct let, jí praskl, v druhém měla zánět, objevily se jí na něm také bulky, jež ji vyděsily. „Bylo mi špatně, rozhodila se mi celá imunita. Pořád jsem operaci oddalovala, už to ale hořelo, byla to opravdu vážná situace. Konečně jsem se rozhodla s tím něco dělat. Lékaři byli fantastičtí. Zachránili mi život a skvěle se o mě postarali. Jen jsem byla potom úplně plochá, až jsem se zhrozila,“ přiznala Štěpánka.

„Nakonec mi ale i bez implantátů dokázali ňadra vymodelovat tak, že nebýt všudypřítomných jizev, které si nechám odstranit, nikdo by snad ani nepoznal, že mi silikony vyndali. Jen mám takové hezké dvojčičky,“ uvedla Decastelo.

Jestli si nechá dát nové silikony, nebo ne, to se teprve rozhodne. Po předchozí zkušenosti bude určitě hodně zvažovat, zda riziko zase podstoupit.

Reklama

Další články

Načítám