Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská glamour modelka a béčková herečka Carla Howe, která teď v květnu oslaví své sedmadvacáté narozeniny, už dávno ví, že mezi elitu svých oborů se neprobojuje. Když se za mořem neproslavila doteď, jen tak už to nepřijde. Kdo však zájem projevil, byl magazín Playboy, a Carla se tak stala jedním z jeho „zajíčků“.

Od té doby ví, že jediné, čeho si na ní média cení, je její kyprá figura. Přestala si namlouvat, že z ní jednou bude hollywoodská star a sžila se se svým společenským postavením. Bohužel až moc. Od té doby se nechává jako by náhodou vycvaknout v průsvitných šatičkách nebo jako v tomto případě spěchá na schůzku a před fotografem začne odkládat svrchník.

Inu, musí s tím být hodně příprav, aby na fotkách vypadala alespoň trochu přirozeně, tak snad jí to dohodí nějakou lukrativnější zakázku, nebo aspoň movitějšího patrona. Blíží se jí třicítka a tohle macaté tělo určitě dlouho o chlebu a vodě nevydrží.

Carla je na mecenáších tak trochu závislá. Proto se často objevuje ve společnosti bohatých sportovců nebo opravdových celebrit. Jednou z nich byl před třemi roky třeba známý rapper Wiz Khalifa, kterému do postele vlezla, ač byl ještě ženatý s matkou svého syna, plus size modelkou Amber Rose (40).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám