Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za tři roky jí bude padesát, vypadá ale na třicet. Jennifer Lopez (54) se toho nebojí a každým dnem dokazuje, že je opravdovým vampem, který nepotřebuje komplikované stylizace. Naopak, stačí jí dva její dvorní stylisté Mariel Haenn a Rob Zangardi.

Ti dva se starají o její image přepychově. Pohlídají si, aby zpěvačka a herečka měla lehké líčení, jednoduchý účes, šaty dobrého návrháře. Vlastně tím mají pod kontrolou, že je J-Lo pro Hollywood něčím jako pro Pražský hrad korunovační klenoty. A tentokrát se zpěvačka navíc neupejpala a nehalila své vnady do beztvarých modelů.

Že pořekadlo o jednoduchosti, v níž je krása, funguje, předvedli u J-Lo nyní na červeném koberci akce NBC v New Yorku, kde se hvězda předvedla v těžkých saténových šatech jednoduchého střihu, ale s obřím rozparkem. Ten ženám s dlouhými stehny nažene vždy maximum bodů. S modely z dílny návrháře Elieho Saaba (52) je ale potřeba nakládat opatrně, jinak se vám stane to, co zpěvačce o trochu později. Jenže my právě za to Elieho milujeme!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám