Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ten čas ale letí! Herečka Tori Spelling alias upjatá Donna z legendárního seriálu Beverly Hills 90210 slaví už 44. narozeniny.

Doba, kdy v devadesátých letech kralovala společně s partičkou kolem Brendy (Shannen Doherty) a Dylana (Luke Perry) televizním obrazovkám, je sice už nenávratně pryč, ale o Tori je i tak na stránkách společenských magazínů a webů neustále slyšet.

A můžou za to zejména proměny její vizáže, která bohužel i kvůli nešetrnému zásahu plastických chirurgů dostává celkem zabrat. Zatímco ve společnosti to herečce ještě celkem sluší, v soukromí je na ni někdy dost nepěkný pohled.

Paparazzi Tori Spelling (50) zvěčnili s nezdravě propadlým hrudníkem v plavkách i s nebývale odulou tváří. Ani absence make-upu seriálové herečce moc nepřidává. Zatímco jiným dámám přirozená vizáž celkem sluší, Tori by se měla zkrášlovat i předtím, než zajde vyhodit smetí.

Herečka se nedostatky snaží maskovat pomocí zásahů z dílky estetické medicíny, leč výsledek se zatím nedostavil. Ale ne vždy ji fotografové zastihnou v negativním světle.

Když herečka zapózovala v černých háčkovaných plavkách, moc jí to slušelo. Tori je navíc už pětinásobnou maminou, což je mezi herečkami nevídaný jev.

Hvězda Beverly Hills je však rodinný typ a mateřství si nadmíru užívá. Společně s manželem Deanem McDermottem už vychovávají Liama (9), Stellu (8), Hattie (5) a Finna (4). Před dvěma měsíci pak spokojená herečka přivedla na svět syna, který dostal jméno Beau Dean. Na proměny nebývale plodné herečky se podívejte ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám