Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dívky milující zpěváka Pavla Calltu mají nejspíš smůlu! Osmadvacetiletý hezoun, který má sice už mezi mladými jméno, ale proslavil ho dost i duet s Leošem Marešem Píšem si svůj sen, má hodně, hodně blízko k talentované herečce a zpěvačce Nelly Řehořové!

Ukázalo se to na akci pro školáky Trapas nepřežiju, při níž se děti školou povinné učí základům etikety a slušného chování.

Na ní Nelly, která si zahrála už i v několika filmech, vystoupila právě s Calltou, když si zazpívali společný duet Propojení. A Pavlova ruka šmátralka i vzájemné obdivné pohledy hovořily za své.

„Pořád si něco šuškali. Buď jsou spolu, nebo rozdíl mezi kamarádstvím a vztahem u nich tvoří už jen to, že nedošli takzvaně na další metu. Ale Pavel už se dobře zná i s rodiči Nelly a několikrát u nich už i byl,“ dozvěděli jsme se z dobře informovaného zdroje.

Hezoun Callta s „kamarádkou“ potěšil 1700 žáků z královéhradeckého regionu, Nelly si dokonce musela nechat podepsat omluvenku, protože tahle téměř šestnáctiletá pohledná dívčina sama zmeškala školu.

A jak se jim spolu zpívalo?

„Nazkoušeli jsme to v šatně, byl to pokus, ale opravdu se to hodně povedlo,“ chválil sebe i Nelly Pavel Callta.

Reklama

Další články

Načítám