Hlavní obsah
Článek

Kdepak Lady Gaga (38), tu v nudném konfekčním oblečení už asi nikdy neuvidíte. Ledaže byste si počkali, jak dopadne režijní debut Bradleyho Coopera, kde hraje neznámou začínající zpěvačku. Nyní jste ji však mohli zahlédnout hned ve dvou výrazných kostýmech během jediného dne!

První výstřední outfit na sobě měla, když opouštěla svůj byt na Manhattanu, aby se svojí máti oslavila Den matek. Žlutý svetr s rukávy, rozšiřujícími se do zvonu, v pase přerušený zdobeným černým koženým opaskem, k němu hnědé kalhoty, od půli stehen měnící odstín i materiál, doplněné o příčné pruhy v barvě svetru, a šedý plstěný klobouk by nepřehlédl ani člověk s výraznou oční vadou.

I dalším svým oděvem prokázala svoji závislost na extravaganci. Později odpoledne byla známá hitmakerka pro změnu k vidění v černém kostýmu lemovaném červeným pruhem kolem krku, jehož horní část s výraznou vyšívanou růží na rukávech byla krátká, takže odhalovala část břicha. Sukni stejné barvy se spuštěným laclem doplňovaly ocvočkované černé šňěrováky s vysokými podpatky a kabelka od Gucciho se zvířecím motivem. Jako v prvním případě měla na hlavě stejný šedý plstěný klobouk s širokou černou krempou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám