Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veřejnost ji vnímá stále hlavně jako topmodelku. Pravdou je, že touto profesí se Pavlína Němcová (52) živí už více jak čtvrt století. Kromě toho si vyzkoušela hereckou profesi a úspěšně funguje v navrhování šperků.

Jak by nyní kráska krátce a stručně označila své povolání? „To je zrovna oříšek, zrovna nedávno jsem přemýšlela o tom, co bych napsala do životopisu. Momentálně by to byla designérka šperků, v této profesi se cítím nejlépe," říká.

Němcová je v tomto oboru velmi úspěšná a neusíná na vavřínech. „V poslední nejnovější kolekci Den D přijde novinka, je na co se těšit,” slibuje Němcová, kterou jsme potkali na oslavě čtyřicátých narozenin Michala Zapoměla. Právě zde přinesla oslavenci osobně navržený dárek. Němcová často a ráda obdarovává blízké svými výtvory. „Má to své výhody. Hlavně poslední kolekce s označením data slaví úspěch,” říká Pavlína Němcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám