Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jsou jako dvě hrdličky a vypadá to, že zpěvačka našla konečně své štěstí! Anna Slováčková (28) je v tom až po uši s majitelem jedné pražské pizzerie Filipem, který ji prý uhnal právě na italský národní pokrm a pizzu. Dvojice svou lásku nijak neskrývá, naopak se jí chlubí. Mrkněte na jejich zamilované snímky!

Pár se objevil na akci Trapas nepřežiju, v jejímž rámci se zábavnou formou žáci základních škol mají učit základům etikety a slušného chování. Anička pro 1700 žáků zpívala, Filip ji doprovázel jako opora a možná i ochranka.

„Byli jsme spolu v Alpách, Thajsku a chystáme se do Neapole. Nejdříve mě utáhl na čokoládu, protože mi ji poslal ke stolu, a pak na pizzu,“ prozadila účastnice druhé Tváře, od níž v zákulisí sbírala rady i mladičká Nelly Řehořová, která by se v budoucnu projektu Novy také chtěla zúčastnit.

A jak to má Slováčková s přítelem ohledně bydlení? „To zatím ještě neplánujeme, ale už jsme se domluvili na tom, že budeme mít dvě děti,“ dodala Anička, kterou těší, že její rodiče jsou z jejího kluka nadšení.

Zpěvačka byla jednou z těch, kteří převzali dárek pro stacionář Cesta v Náchodě od nadačního fondu Český mozek. Podle organizátora akce Davida Novotného díky němu budou moci jet handicapovaní klienti stacionáře do Prahy na muzikál.

Reklama

Další články

Načítám