Hlavní obsah
Článek

Kutil a kuchtík Láďa Hruška na charitativním běhu nevynikal svým výkonem, ale mezi dalšími televizními tvářemi na sebe upozornil opravdu nepřehlédnutelným sportovním outfitem. V podivném oblečku měl do profesionála hodně daleko.

Televizní moderátor není žádný velký sportovec a dává přednost domácím vychytávkám. Když přijal účast na charitativní Prima Run, uvědomil si, že vlastně nemá co na sebe. Spořivý Láďa kvůli jednomu běhu nezamířil do obchodu se sportovním oblečením, ale do sekáče. Tam sice ušetřil, ale udělal ze sebe strašáka.

„Běh mi dal dost zabrat, měl jsem toho doslova plný brejle! Jelikož nejsem zrovna sportovec a nemám doma profesionální běžecký úbor, stavil jsem se před akcí v sekáči a vybral si tuhle parádu,“ pochlubil se Láďa, který v oblečku, z něhož mu vykukovalo břicho, zdolal pětikilometrovou trať.

Hruška se společně s Davidem Gránským, Evou Perkausovou či Kairou Hrachovcovou stal jednou z celebrit, jež si mohli zájemci vydražit pomocí internetové aukce jako běžecké parťáky. Kdyby se v bizarním oblečku objevil už v nabídce, pravděpodobně by se Stromovkou proháněl sám.

Reklama

Další články

Načítám