Hlavní obsah
Článek

Vítězkou třetí řady show Tvoje tvář má známý hlas se stala Tatiana Vilhelmová (45), která neměla zdaleka tolik pěveckých zkušeností jako její kolegové. Podívejte se na její náročnou cestu od prvního vystoupení až po triumf ve finále.

Vilhelmová byla devětkrát nominovaná na Českého lva, ale jako zpěvačka se nikdy příliš nerealizovala. Výjimkou byl milostný duet s jejím partnerem Vojtou Dykem, který ji v soutěži hned dvakrát podpořil. Poprvé Táni jako Barbře Streisand dělal při duetu Tell Him Céline Dion, podruhé spolu předvedli žhavé číslo jako Ciara a Justin Timberlake.

Během prvního kola se Vilhelmová předvedla jako začínající Madonna s písní Material Girl. A hned z toho bylo třetí místo. Během své cesty k vítězství se proměnila v Hanu Hegerovou, Adele, operní divu Marii Callas i herečku Kate Hudson, která si střihla parádní hudební číslo v muzikálu Nine.

Jediného prvního místa se však dočkala jako Michael Jackson na počátku kariéry, kdy zpíval se svými sourozenci v kapele Jacksons. Při mužských proměnách se na Táni maskéři pořádně vyřádili. K nepoznání byla jako funky zpěvák Jamiroquai, Johnny Rotten z punkové kapely Sex Pistols i obézní Afroameričan s pseudonymem LunchMoney Lewis. Podívejte se na proměny Tatiany Vilhelmové v galerii a zvolte tu nejlepší!

Jaká proměna se Táni Vilhelmové nejlépe povedla?
Madonna
2,5 %
Jacksons
2,9 %
Adele
3 %
Barbra Streisand
3,5 %
Sex Pistols
2,8 %
Hana Hegerová
11,9 %
Kate Hudson
1,9 %
Jamiroquai
34 %
Maria Callas
3 %
Ciara
5,5 %
LunchMoney Lewis
15,2 %
Zuzana Navarová
13,8 %
Celkem hlasovalo 18902 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám