Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2014 získala Tereza Skoumalová (33) titul Česká Miss World. Ale místo toho, aby se rozletěla do světa modelingu, zmizela nám z hledáčku. Po dlouhé době jsme ji potkali, protože usedla v odborné porotě a vybírala finalistky soutěže Miss Face. Tak kam Terezu vítr zavál?

"Já jsem se vrátila zpátky na Moravu. Loni jsem v Praze dostudovala a vrátila jsem se zpátky do Olomouce za rodinou, kde pracuji, žiji a mám se moc fajn," řekla nám Tereza. "Praha mi sice trošičku chybí, ale teď jsem tady na celý víkend kvůli práci a schůzkám, a už se strašně těším domů," svěřila.

"Pracuji teď v produkční agentuře v Olomouci, takže tenhle svět vnímám spíš z druhé strany. Když mi občas přijde nějaká nabídka na focení, tak se tomu vyloženě nebráním, ale už na to není ani moc času. A někde na castinzích už mě asi nepotkáte," dodala Tereza, která je tři roky šťastně zadaná a pomalu už přemýšlí i o založení rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám