Hlavní obsah
Článek

Modelkou být nikdy nechtěla, ale už podruhé účinkovala v rámci módní show a musela předvést i catwalk, tedy dokonalou chůzi na podpatcích. A i když je zpěvačka Elis Mrázová spíš holka krev a mlíko než modelka, zvládla to na výbornou.

"Musím přiznat, že první přehlídku už jsem si odbyla se Simonou Krainovou (51) na soutěži Top Models, takže tohle finále Dívky roku už byla skoro rutina. Musím říct, že k tomu hodně přispěl můj kamarád Filip Jankovič, který se zabývá chůzí na podpatcích, ten mi hodně pomohl. Ale dívkám se spíš snažím vyhýbat, než abych nějak vyčnívala, snažím se spíš upozadit, než abych do nich strkala zadkem," smála se Elis.

Kdyby měla v dětství sen o modelingu, bývala by si ho takhle i se svými křivkami splnila. "Modelkou jsem ale nechtěla být nikdy, když už něčím jiným než zpěvačkou, tak jsem toužila být doktorkou. Ale po základní škole, když jsem začala zpívat, tak jsem si řekla, že budu radši dělat pořádně jednu věc. Ewa Farna (30) chtěla dělat právničku a u toho zpívat, a až při studiu zjistila, že se dvě věci pořádně dělat nedají," mínila Elis.

"Zpěv je pro mě na prvním místě, do toho i skládám, dělala jsem skladatelskou školu, skládám i pro jiné interprety, takže se to vedle zpěvu stejně rozšířilo i na další obory, tak mám dost práce zvládat i tohle všechno pořádně," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám