Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) miluje módu a ráda experimentuje. Tentokrát vynesla luxusní šaty, které neodhalovaly tělo modelky, jak jsme u Andrey zvyklí, ale sama Andrea měla co dělat, aby se jí občas nepodlomila kolena.

Šaty byly poseté kameny a byly pořádně těžké. "Dá se to. Měla jsem na sobě i těžší, na tomhle si ale vyhráli. Ta šerpa v pase se může dát i do vlasů, pokud by to tedy unesly," řekla Super.cz s úsměvem Verešová. "Jsou to vlajkové šaty světové značky a jsem ráda, že mám tu čest si je obléknout. Viděla jsem je na fotkách z přehlídky v New Yorku. Tam vůbec nebylo vidět, že mají takové aplikace. Myslela jsem, že jsou víc boho. Ale jsou nádherné, jsem nadšená," upřesnila modelka.

Andrea se barev nebojí a často vynese model, na který by si řada jejích kolegyň netroufla. Na společenských akcích je ozdobou. "Tady v Čechách se ženy hodně bojí barev, jsou víc konzervativní. Nedokážou se tolik odvázat. Slovenky do toho jdou víc. Češky, nebojte se toho, móda má bavit, je to hra. Má dodat našemu životu více barvy a veselosti," dodala krásná Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám